Retur & återbetalningspolicy

Retur & bytespolicy

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp. Detta innebär att du får ångra ditt köp inom 30 dagar från dagen du mottagit varan. 
Förpackningen får ej vara öppnad eller använd. Vid retur ska varan gå att säljas vidare. 

Vid utnyttjande av öppet köp står kunden för returfrakt. 
Kontakta oss på info@kissifyjewels.com för returinstruktioner. 

Viktigt vid retur är alltid lägga en lapp i paketet med ditt namn, ordernummer och anledning till retur.

Vid retur av en vara är kunden ansvarig för att betala för returfrakten. Kontakta oss på info@kissifyjewels.com för returinstruktioner.

Vi vill uppmärksamma er på vår policy angående adresskorrigeringar för beställningar. Om en kund anger en felaktig adress under beställningsprocessen, vilket resulterar i att ett paket returneras, kommer vi att debitera en adresskorrigeringavgift på 120 SEK.

Det är av stor vikt att säkerställa korrekta leveransuppgifter för en snabb och framgångsrik mottagning av era beställningar. Denna avgift hjälper till att täcka administrativa och logistiska kostnader för att korrigera adresser och skicka om paket.

Vi vill informera er om vår uppdaterade policy gällande beställningar som inte hämtas och som sedan returneras till oss. I sådana fall kommer vi att ta ut en avgift på 120 SEK. Denna avgift gäller när en kund begär en återbetalning istället för att välja att få beställningen skickad igen.

Denna åtgärd hjälper oss att hantera kostnaderna för hantering och omlagring av returnerade varor och säkerställer en smidigare drift för alla inblandade parter.

Återbetalningspolicy

Återbetalningar sker efter varan returnerats till oss i oanvänt skick. Förpackningen får ej vara öppnad om inget annat anges på produktsidan. 

Har du betalt med Klarna är det dom som sköter återbetalningen.
Betalningar via kort och Paypal återbetalas till det kort/Paypal konto betalningen har kommit ifrån. Från dagen vi genomfört återbetalningen kan det ta upp till 2 ytterligare arbetsdagar innan återbetalningen syns på kontot.

Vänligen se till att din leveransadress är korrekt och komplett innan du slutför din beställning. Om ett paket inte kan levereras på grund av en felaktig adress från kunden kommer en omleveransavgift på 120 SEK att debiteras. Tack för ditt samarbete.